• Alle kennis onder 1 dak

    Handig!

Over ons

Breed inzetbaar

LauwersDesign is sinds 2004 actief in het ontwerpen en realiseren van allerlei vormen van reclame en online producten. In deze periode zijn we een partner geworden voor vele bedrijven. We zijn er trots op nog steeds veel klanten van het eerste uur te mogen blijven begroeten.
Wij denken graag met u mee en geven advies over de juiste inzet van materialen en reclamevormen, zowel voor tijdelijke acties als voor langdurige promotie. Altijd met uw product en uw doelgroep als uitgangspunt.
Binnen onze vakgebieden is niets ons te gek of onmogelijk. De markt is constant in beweging en daarin vinden wij continu uitdaging om het mooiste en beste voor onze klanten te bedenken en leveren.

De combinatie van online en offline aanwezigheid zien wij als een enorm pluspunt. Niet alleen omdat binnen de reclame en marketing beide sterk vertegenwoordigd zijn en elkaar aanvullen maar ook omdat u slechts 1 partij nodig heeft voor het ontwerpen en uitvoeren van al uw uitingen. 


Een klein team met grootse ideeën

In ons ervaren team hebben wij alle disciplines in huis om succesvolle projecten op te leveren. Wij beschikken over ontwerpers, signmakers, programmeurs en projectleiders. Daarnaast werken we samen met freelance fotografen en tekstschrijvers en maken we gebruik van toonaangevende leveranciers.
 

Erkenning

LauwersDesign mag zich al jaren een Sibon Erkend Signbedrijf noemen. Sibon is de landelijke organisatie voor binnen- en buitenreclame en staat garant voor een professionele uitvoering van de projecten.

Tevens is LauwersDesign erkend leerbedrijf. Wij werken graag met enthousiaste en gemotiveerde stagiairs op het gebied van marketing, vormgeving en applicatie-ontwikkeling..

Ons Team!

Jan Douwe Visser

Concept, Ontwikkeling & Advies
projectleider online


Peter Drolinga

Vorm & Functie
projectleider sign


Afie Schilstra

Multimediaal Grafisch Vormgeefster
allround signmaker


Mathieu Drolinga

Backend & Frontend Ontwikkeling
PHP specialist


Tjisse Reitsma

Frontend Ontwikkeling
usability expert


Bent u geïnteresseerd geraakt in onze dienstverlening?

Gebruik ons contactformulier om geheel vrijblijvend een afspraak met ons te maken.

MAAK EEN AFSPRAAK