Maatwerk Software

Maatwerk Software beschikbaar in de cloud...

Werkt u met verouderde software? En werkt u liever in de cloud?

Veel bedrijven maken van oudsher gebruik van software welke inmiddels sterk verouderd is. Deze draait vaak nog op systemen die niet meer geupdate kunnen worden met alle veiligheidsgevolgen van dien. LauwersDesign werkt inmiddels meer dan 10 jaar aan maatwerksoftware voor in de cloud. De kans is groot dat we ook uw bedrijf kunnen voorzien van maatwerk software welke in de cloud kan draaien of al eens software gemaakt hebben die ook voor u geschikt is.. Altijd en overal toegankelijk, gebouwd in moderne techniek. 

Modulair

We kunnen software modulair bouwen zodat u later gemakkelijker uitbreidingen kunt toevoegen. Samen maken we een stevig plan van aanpak welke er voor zorgt dat planning en doelstellingen gehaald worden. Voordelen van maatwerk zijn de oplossingen zeer specifiek op uw situatie ingericht kunnen worden waarmee u uw bedrijfsprocessen sterk kunt verbeteren en daarmee efficienter kunt werken.
 

Maatwerk software duur??

Wat heet duur, hoe snel kunt u het terug verdienen? Vaak zien we bij bestaande software hoge licentiekosten, meestal zelfs gebassseerd op het aantal gebruikers. Met maatwerk software kunt u dat achter zich laten. Uiteraard heeft u wel enige kosten van onderhoud en updates, maar vaak liggen deze kosten vele malen lager dan de reguliere licentiekosten van bestaande software. Bestaande software kan vaak ook niet vergaand aan uw situatie aangepast worden. Bij maatwerk software is dat juist waar het om draait. Uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen. 

Vrijblijvende afspraak.

Wij zien vele uitdagingen in maatwerk software. Van het uitdenken van de processen en de juiste werking van de software gaat ons hart sneller kloppen. We zien dat het gebruik vaak veel werkplezier oplevert en bedrijfsprocessen sterk kan verbeteren. Wilt u weten of we mogelijkerwijs ook wat voor u kunnen betekenen? Laat ons u bellen, dan gaan we graag met u in gesprek.

cASES

Wilt u ook uw bedrijfsprocessen verbeteren?

In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we snel achterhalen wat we voor u kunnen betekenen.

MAAK EEN AFSPRAAK