Webwinkels

Wilt u ook online verkopen?

We kijken graag samen met u of een webwinkel voor u geschikt is. Wij kennen de klappen van de zweep. We kunnen u technisch verder helpen maar ook met het verhaal erna. Wanneer het aan komt op gevonden worden. Hoe gaat u dat bereiken?

Met een webwinkel van LauwersDesign heeft u een krachtig instrument om online te verkopen. Noem het een digitaal filiaal: 24 uur per dag open en 7 dagen per week beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar uw producten. Ongeacht de woonplaats van de bezoeker, maak van uw shop hun favoriete (web)winkel.

In overleg met u bepalen wij de inrichting, opties en voorwaarden. Daarna ontwerpen en realiseren wij de webwinkel. Functioneel, praktisch en optimaal klaargemaakt om goed gevonden te worden. Met een webwinkel van LauwersDesign heeft u alles in huis om ervoor te zorgen dat bezoekers daadwerkelijk klanten worden. We zorgen voor een goede instructie zodat u ook gericht start met uw gloednieuwe webshop.

Sturen op Conversie

Bij online investeringen gaat het uiteindelijk om conversie. Wat doet uw webwinkel voor u? Hoeveel van uw bezoekers doen wat u eigenlijk van ze verwacht? Dat kan variëren van een aankoop tot een informatieaanvraag doen. Hoe meer bezoekers doen wat u wilt, hoe hoger de conversie.

Dit heeft veel te maken met de werking / layout van uw website: zitten knoppen op de juiste plek, werkt alles zoals uw bezoeker dat zou verwachten? Misschien moeten we een andere knopkleur gebruiken of juist een ander lettertype, of kunt u beter ander afbeeldingen gebruiken? Het streven naar een hoge conversie is een ware en constante uitdaging maar wel een met een direct resultaat: meer omzet!

Meer weten over webwinkels?

In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we snel achterhalen wat we voor u kunnen betekenen.

MAAK EEN AFSPRAAK