Websites

Waar vind je een goede websitebouwer?

Het vinden van een websitebouwer is niet zo moeilijk; veel mensen kunnen wel iets met websites. Maar let op: als u het goed aan wilt pakken dan gaat het wel wat verder. Bij LauwersDesign denken we samen met u na over doel, indeling en werkwijze van uw website; dat is webdesign. Eerst wordt een functioneel ontwerp gemaakt van uw website. Deze heeft een duidelijke structuur en leidt vervolgens tot het visuele deel van webdesign, een grafisch ontwerp van uw nieuwe website. Hierbij kijken we vooral naar uw doelgroep want die moet aangesproken worden en zich thuis voelen op uw website.

Bij webdesign is usability erg belangrijk, gebruikers willen duidelijkheid. LauwersDesign bouwt toegankelijke websites die voor alle browsers geschikt zijn. We houden al bij de eerste inrichting van uw website rekening met de technische werking van zoekmachines zodat we straks een zo optimaal mogelijk resultaat kunnen behalen. Zoals u ziet, webdesign is bij ons niet alleen de buitenkant.

Eenvoudig beheer

Daarnaast kunnen we vrijwel elke wens omzetten in een praktische oplossing als het gaat om het beheer van uw website. Want toegangkelijk beheer is belangrijk om uw website up to date te houden. Met ons eigen CMS systeem (website beheer systeem) kunnen zeer snel maatwerk oplossingen programmeren. 

Responsive websites

Meer dan 50% van de zoekopdrachten worden op mobiele apparaten uitgevoerd. Daarom moet uw website responsive zijn.
LauwersDesign levert alle websites responsive op. Dit houdt in dat uw website geschikt wordt gemaakt voor een juiste werking op bijvoorbeeld tablets of smartphones.
Zonder het basisontwerp los te laten vraagt dit vaak om een andere indeling van de website. En hoewel mobiel dataverkeer steeds groter en sneller wordt, proberen wij wel uw site in alle situaties zo snel mogelijk te laten werken.

CMS (content beheer systeem)

Om het beheer van de website mogelijk te maken maken we gebruik van een CMS, wij hebben een door ons zelf gebouwd systeem inmiddels meer dan 7 jaar succesvol ingezet. Dit resulteert in supersnelle websites die ook nog eens zeer eenvoudig in beheer zijn. 

Meer weten over websites?

In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we snel achterhalen wat we voor u kunnen betekenen.

MAAK EEN AFSPRAAK