Makelaars Module

Koppeling met centrale database
Nadat we diverse keren voor een makelaar een website hadden ontwikkeld, besloten we een speciale module te bouwen voor makelaars. Deze module gaat uit van informatie in een centrale database, zoals bijvoorbeeld Skarabee bij Vastgoed Pro makelaars. Maar ook koppelingen met NVM en andere overkoepelende organisaties/databases zijn mogelijk.

Door deze koppeling, hoeft de makelaar op zijn website niet opnieuw de informatie op te nemen. Deze is automatisch actueel zodra dit in de database is bijgewerkt. 

De vormgeving van uw website en de presentatie van uw aanbod is geheel maatwerk maar in het algemeen geldt dat wij een zeer goede en snelle zoekfunctie hebben en dat eenvoudig gefilterd kan worden op diverse criteria. Daarnaast presenteren wij de afbeeldingen graag in een royaal formaat; mensen willen graag plaatjes kijken.
Woningen kunnen uitgelicht worden (woning van de week/maand, nieuw binnen, etc.)
Naast de algemene informatie, de foto’s en de kenmerken, kan bij ieder object een Google maps kaart getoond worden en hebben we een link met streetview binnen de website. Uw bezoekers hoeven dus niet van uw site af om meer informatie over de omgeving te vinden.

Voor u als makelaar heeft deze module niet alleen voordelen aan de voorkant van de website maar ook in het beheer. U heeft per object zicht op het aantal hits. Een mooie tool om te gebruiken na bijvoorbeeld het plaatsen van een advertentie of het linken op Facebook. 
Ook kunt u volgen hoe vaak een brochure is aangevraagd en door wie. 
Uw bezoekers kunnen direct een bezichtiging aanvragen, waarvan u een mailbericht krijgt. 
Geïnteresseerden kunnen een woning volgen. Ze krijgen dan automatisch bericht als er iets is gewijzigd bij deze woning, bijvoorbeeld een prijsverlaging.

Ook een huiseigenaar kan van u een account krijgen waarmee ze zelf inzicht krijgen in het aantal hits en aantal informatieverzoeken of brochuredownloads.

De brochures (en ook raamposters) worden automatisch gegenereerd vanuit de centrale database. Dus ook hier geen dubbel werk. Eenmalig verzorgt LauwersDesign de algemene opmaak en daarna wordt de brochure automatisch gevuld met actuele informatie, ook na wijzigingen.

Naast dit alles heeft u een onbeperkt aantal pagina’s ter beschikking voor alle algemene informatie over uw makelaardij, de werkwijze, het team, etc..

Bel Mij!


Uw adviseur

Jan Douwe Visser

Concept, Ontwikkeling & Advies
projectleider online


T: 06 41078110

Samen gaan we vooruit. Ondernemen doe je niet alleen

In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we snel achterhalen wat we voor u kunnen betekenen.

MAAK EEN AFSPRAAK