Gevonden worden

Hoog scoren in Google

Veel ondernemers weten niet hoe hun website door geïnteresseerden gevonden wordt in de zoekmachines en dat is een groot gemis. Want wat heeft u aan een mooie website als u geen bezoekers krijgt? U wilt toch ook geen winkel waar nooit iemand binnenloopt?

Hiervoor biedt LauwersDesign zoekmachine optimalisatie in abonnementsvorm. Wij zorgen er voor dat uw website blijvend vindbaar is in zoekmachines zoals Google.

Samen spreken we voor de zoekmachine optimalisatie een aantal doelen af. We optimaliseren uw website en meten of we deze doelen vervolgens ook halen. Waar nodig sturen we bij zodat u blijvend optimaal gevonden wordt in de zoekmachines.

Zoekwoordonderzoek

Om echt goed te kunnen optimaliseren voeren we een uitgebreid zoekwoord onderzoek uit. Waar liggen de mogelijkheden en kansen. 

Meten = Weten, met Google Analytics

Om te meten wat er op uw website gebeurt maken we gebruik van Google Analytics. We zien daarmee bijvoorbeeld: waar bezoekers vandaan komen, hoe zijn ze bij u zijn gekomen en hoe lang ze op de zijn website geweest. Hoeveel pagina’s zijn er bekeken en waar is men uitgestapt? Om de juiste conclusies te trekken en de juiste vervolgstappen te zetten om verbeteringen door te voeren zijn we u graag van dienst.

Meer weten over hoe u gevonden wordt?

In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we snel achterhalen wat we voor u kunnen betekenen.

MAAK EEN AFSPRAAK