autobelettering

Autobelettering, car wrapping, auto stickers, reclame op uw auto; uw auto voorzien van uw logo kent vele namen. Met LauwersDesign wordt uw auto altijd een rijdend visitekaartje waarmee u voor de dag kunt komen! De specialist voor autobelettering in Dokkum, Friesland. 

Op zoek naar een beletteraar?

Uw auto laten beletteren? Of misschien wel laten voorzien van een volledige car wrap. We beplakken uw auto met hoogwaardige folies zodat u verzekerd bent van een pracht van een rijdend visitekaartje waar u jaren mee voor de dag kunt komen. Autobelettering is een doeltreffende, goedkope manier van reclame maken. Bovendien versterkt autobelettering uw uitstraling.

Bij LauwersDesign kunnen we uw auto volledig wrappen of voorzien van reguliere auto belettering. We maken vooraf een duidelijk ontwerp met bijbehorende offerte; geen verrassingen dus. Met onze ervaring van ruim 15 jaar op het gebied van autobelettering en andere beletteringen, weet u zeker dat uw voertuig bij ons in goede handen is. Naast onze eigen werkplaats in Dokkum, zijn wij inzetbaar op locatie in heel Friesland en Groningen.

LauwersDesign is een allround en erkend signbedrijf. Naast autobelettering leveren we bijna alles op het gebied van binnen- en buitenreclame. Wij adviseren graag over de juiste, doeltreffende oplossing. Het ontwerp, de materiaalkeuze en de montage van uw (auto)belettering zijn bij ons in vertrouwde handen. Wij werken uitsluitend met de gerenommeerde merken Avery en 3M om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen.
 

Bel Mij!


Uw adviseur

Peter Drolinga

Vorm & Functie
projectleider sign


Tekst

Wilt u zich ook "buiten-gewoon" presenteren?

In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we snel achterhalen wat we voor u kunnen betekenen.

MAAK EEN AFSPRAAK